Nyheder / opdateringer

Beboerrådgiver Sanne Schwartz Pedersen fremviser hen over sommeren lejemål på Skjoldhøjkollegiet for kommende beboere og andre, der gerne vil vide mere om kollegiet.

Fremvisningerne starter første gang onsdag d. 8. juni  kl. 14.00, hvor vi mødes på Centerpladsen. 

Rundvisningerne herefter: 

- onsdag d. 15. juni 

- onsdag d. 22. juni 

- onsdag d. 29. juni

- onsdag d. 6. juli 

(FERIE UGE 30, 31 og 32)

- onsdag d. 17. august

- onsdag d. 24. august 

Vi mødes hver gang på Centerpladsen kl. 14.00.

For yderligere information eller spørgsmål, kontakt Beboerrådgiveren på 
Opens window for sending emailskjbeboerraadgiver@kollegiekontoret.dk 

Som beboer på et kollegium har du selv et ansvar for at skabe og deltage i det sociale liv der er helt unikt for Skjoldhøjkollegiet. Foreninger og opgangsfællesskaberne er de primære drivkræfter bag alt der sker herude. De driver vores motionsrum, fodboldklub, legerum, poolrum, bar, øvelokale, grill forening, ølbrygning, brætspilklub, beboerråd og denne hjemmeside.

Fælles for dem alle er at de ikke ville kunne lade sig gøre uden en masse frivillige timer lagt i det. Det er frivillige timer fra dine naboer, samtidige og medstuderende. Frivillighed er smukt. Først og fremmest koster det for det meste gratis (udover når der skal lokkes lidt indimellem med mad/øl), hvilket er fantastisk når pengene er småt på SU'en, men det betyder også at dem der deltager, gør det fordi de har lyst og vilje.

Frivillighed pynter også på CV'et. Vil man hellere have en 100m mester i big brother eller 100m mesteren i at være initiativtager til at skabe sociale relationer og muligheder for andre. Der er plads til alle der har lyst til at give en hånd med, du behøver ikke sidde med alle idéer og løsningerne. Lidt vilje til at gøre en forskel kan betyde forskellen på om en aktivitet bliver til noget eller ikke.

Uanset hvad, går du ikke herfra uden oplevelser, nye venner og gode erfaringer. Beboerrådet og vores beboerrådgiver står altid parat med gode råd og vejledning hvis du vil starte noget nyt op. Ellers har vi allerede en masse gode foreninger der også har plads til dig.Nyhedsarkiv findes her

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Om Skjoldhøjkollegiet

Her ligger kollegiet
Sommerhygge skjoldhøjstyle
Masser af natur på og omkring kollegiet
Baren har åbent fire aftener om ugen

Skjoldhøjkollegiet er beliggende Spobjergvej 5 - 229 i Brabrand Nord ca. 7 km. fra Aarhus midtby (eller ca. 20 minutter i bus og ca. 20 - 25 minutter på cykel). Vi har 5 km. til Handelshøjskolen (ca. 15 minutter i bus og ca. 10-15 minutter på cykel) og ca. 7 km. til Aarhus Universitet (ca. 25 minutter i bus og ca. 15 - 20 minutter på cykel).

Googlemap med alt muligt relevant på og omkring kollegiet

Klik på billederne for at se dem i større format

Skjoldhøjkollegiet er en lille landsby i sig selv med 847 lejemål med plads til over tusinde beboere. Som enhver anden lille landsby har vi vores egen Lokal Brugs, vores eget "forsamlingshus", TV-Stuen, vores egen Bar med plads til op imod 300 gæster, vores eget fodboldhold med dertilhørende klubhus, vores eget motionscenter, vores eget poolbord, vores eget øvelokale til musikere, vores egen "avis" a.k.a. kollegiebladet Skjoldhøgen samt vores eget klublokale til børnefamilier. Vi har seks vaskerier og store græsarealer, samt en masse natur omkring os.

Skjoldhøjkollegiet henvender sig til- og har lejemål til enhver under uddannelse. Den sociale person under uddannelse kan boltre sig på opgangene med de store fællesrum. Den mere private person under uddannelse, der gerne vil have sit eget, kan bebo en af vores mange 1-personers lejligheder med eget bad og køkken og med eller uden egen indgang. Disse findes endog i handicapvenlige udgaver. Det gode venne/venindepar og kæresteparret kan bebo en af vores dubletter eller residere i en af vores C-lejligheder (et lille rækkehus i sig selv med eget hobbyrum) og studerende med børn kan ligeså bo i vores C-lejligheder.

Med venlig hilsen


Beboerrådet


Fra Kollegiekontoret

Afhentning af nøgler

Fuldmagt hvis andre skal hente dine nøgler ved indflytning

Infotavlen

BR's dagsorden:

Det sociale Vi vil arbejde frem imod at styrke de sociale rammer på kollegiet, med fokus på velfungerende opgange og et sprudlende foreningsliv.

Demokratiet Som selvejende kollegium har beboerne stor indflydelse og vi vil hjælpe til med at gøre den indflydelse synlig og sørge for at beboerne føler sig hørt.

Depotrum Der arbejdes på at oprette depotrum efter en lejemodel i stedet for nuværende løsning.